Verder naar bericht

Over Walter Sans

Walter Sans heeft 25 jaar ervaring als woordvoerder, hoofd communicatie en communicatieadviseur voor overheden en verschillende profit organisaties.
Veelal lag daarbij de nadruk op Crisiscommunicatie.

De laatste jaren werkte hij als eigenaar van Studio5982 als adviseur op het gebied van contentcreatie voor premium merken als: Bol.com, PVH/Tommy Hilfiger, Asics, Sanoma, Hallmark, Buddah to Buddah, Intergamma, Opposuits, Purdeys of London, Denham the Jeanmaker, Jumbo en vele anderen.

Walter heeft deze grote (inter)nationale merken geadviseerd met het definiëren van een eigen beeldtaal en het vastleggen van richtlijnen voor bijvoorbeeld online presentatie.
Hij heeft daarvoor een methode ontwikkeld waarbij hij op een efficiënte manier deze analyseert en samen met u verbetert.

Passie voor fotografie
Naast communicatie adviseur is Walter gepassioneerd (analoog) fotograaf. Zijn vrije niet commerciële werk is ook op deze site te zien. Daarnaast organiseert Walter ook workshops over fototechniek.

Walter (1968) heeft HEAO-Overheidscommunicatie in Groningen en de FotoAcademie, richting journalistiek, in Amsterdam gevolgd.

Hij woont in Zandvoort en is als vrijwilliger / programmaleider betrokken bij de lokale Omroep ZFM Zandvoort.
Bekijk het hele cv op LinkedIn

Het is op dit moment niet mogelijk om een reactie achter te laten.