Naar de inhoud springen

Advies visuele content

Walter heeft voor Bol.com
richtlijnen opgesteld

Visuele presentatie, Beeldtaal, Identiteit, Branding en de ‘Look & feel’ van je online-presentatie is in deze tijd van een overload aan beeld van essentieel belang.

Walter adviseert je over de eenduidigheid van je content en helpt je om je conversie te laten stijgen.

Walter Sans: “De meeste merken hebben de laatste jaren geïnvesteerd in een webshop. Nu is het de uitdaging om op te vallen. Naast prijs en levertijd kiezen klanten online vooral op grond van de presentatie van het product. Ze kopen op basis van een foto! De visuele presentatie moet daarom perfect zijn.
Hoeveel van je product laat je zien, wat laat je zien en vooral: hoe breng je het in beeld? In- en out of box, beide? Details? Recht van voren of gedraaid? Met of zonder model, video etc. etc. 
Als online-ondernemer sta je voor heel veel keuzes. Helemaal als je de stijl van je fotografie doorvoert in al je uitingen en de branding van je product. Eenduidigheid en een eigen beeldtaal is daarbij van essentieel belang en daar kan ik je bij helpen. Zo heb ik conversiestijgingen tot 80% gemeten!”

Bedrijven als Zalando, bol.com, Wehkamp en Amazon leggen met guidelines steeds meer eisen op aan online beeld. Walter helpt je daarbij!

Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!